Følg oss

August 25, 2017

Denne høsten er en del av vårt fokus på grupper, spesielt ungdomsgrupper og unge voksne. Den første gruppen vi har fokus på er jenter 14 -16 år. Det vil bli satt opp flere grupper i løpet av høsten.

Gruppekurs for jenter 14 – 16 år.

Vi har lyst til å invitere deg som er...

Mennesker trenger andre mennesker. Vi er flokkdyr. Vi fødes inn i, og vokser opp i grupper. Erfaringene vi gjør med andre mennesker preger og former oss. I gestaltterapi sier vi gjerne at vi “blir til” i relasjon. Jeg blir til i møte med deg.

I det ligger det blant anne...

December 5, 2016

Les om vår kjære og flinke kollega Cecilie i KK denne uken:) HVA SKAL DU BLI NÅR DU BLIR STOR?

KK skriver om det å ta store og vanskelig valg i voksen alder. 

Om du er tilbake på jobb eller fremdeles er på ferie, er det fint å ta et øyeblikk og kjenne etter: hvordan du har det, hvordan er det å være deg og være tilstede der du er akkurat nå.

Vi er ofte opptatt av andre eller annet, som familie, jobb, pc eller telefon og vi re...

I vår fikk jeg forespørsel om å skrive et lite innlegg i Gestalt Magasinet om hvordan jeg jobber med følelser i terapirommet.

For den som søker terapi, kan det å definere følelser eller emosjoner i seg selv være vanskelig, for vi mennesker kan i livene våres bruke mye t...

July 8, 2016

Leste du kronikken til Vetle Lid Larsen “Hvorfor jeg flykter fra yngre leger” i Aftenposten i uken som gikk?

I kronikken beskriver Larsen to vidt forskjellige tilnærminger til hvordan leger møter pasientene sine; den menneskelige og det han kaller den robotaktige. En sp...

June 28, 2016

Sommerferie! Ah!

Et ord ladet med forventninger. Endelig litt tid, tid til å slappe av, senke skuldrene, tid til hverandre, tid til å gjøre alt vi ellers ikke får gjort, være med familien, oppleve nye ting, sole, bade, sove…Uansett hva ferien betyr for deg, er det nok k...

Please reload

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
Søk etter tags
Arkiv
Please reload

Blogg

Som terapapeut og menneske gjør vi daglig egne erfaringer. Vi ønsker å dele noen av disse refleksjonene, erfaringene og tankene med dere.