top of page

Når kan du oppsøke oss? 

 

Til oss i TerapeutHuset kommer mennesker i alle livssituasjoner. For mange er det kanskje en høy terskel å søke hjelp utenfra. Men vi vet at enten du står i en akutt livskrise eller har slitt over tid, kan det å kontakte en terapeut være veien gjennom vanskelighetene.

 

Når tilværelsen oppleves som tung og trist, stresset tar overhånd eller utfordringene vokser seg for store kan en profesjonell samtalepartner være til god hjelp. Hos oss kan du sortere tankene, følelsene eller hendelsene som gjør at livet går i stå.

.

Terapi er derimot ikke kun begrenset til når livet er vanskelig. Mange bruker oss når de står ovenfor et veiskille, ønsker å trene mindfulness eller å vil bli bedre kjent med seg selv.

 

Vår erfaring er at samtaleterapi kan bidra til at du tydeligere ser deg selv og dine valgmuligheter.

Vi tror at du har ressursene du trenger for å mestre livet ditt – og ønsker å hjelpe deg å finne dem og foredle dem. Velkommen skal du være!  

 

 

Terapauthuset Kristiane Rivedal

Kristiane Rivedal

 

Kristiane Rivedal er gestaltterapeut (Mngf) med 2 års etterutdanning/ fordypning, og har hatt privat praksis ved Terapeuthuset siden oppstart i 2013. Utover å være terapeut har hun bred erfaring fra kommunikasjonsbransjen, både som rådgiver og redaktør. 

 

“Kommunikasjon har alltid vært mitt interessefelt. Det slutter ikke å forundre meg hva vi kan få til når vi snakker sammen. For livet byr unektelig på utfordringer, og innimellom kan det toppe seg. Da kan de fleste av oss trenge litt ekstra hjelp - jeg hjelper deg gjerne å sortere, tydeliggjøre og se nye muligheter.

 

Jeg tar imot klienter med all slags livsutfordringer og bred terapeutisk erfaring med :

  • selvfølelse/selvtillit

  • nedstemthet

  • når livet tar en uventet eller uønsket retning – og det som følger med av sorg, sinne og omstilling  

  • når sykdom, stress eller slitenhet styrer

  • når den “indre kritikeren” får stor plass

  • relasjonelle utfordringer

 

Jeg har stor tro på å snakke om det som er vanskelig, og på at vi sammen kan finne veien videre. Velkommen til samtale.”

 

Kontakt Kristiane å trykke på linken under eller ring 95136805.

Terapauthuset Nina Taasen

Nina Taasen

 

 

Nina Taasen er gestsaltterapeut (Mngf)med 2 år etterutdanning/fordypning.
Etter mange års arbeid i terapirommet er interessen for par blitt sterkere og Taasen har utdannet seg EFT - C/ Emosjonsfokusert parterapeut. Taasen har 6 års erfaring som terapeut.

Er i tidligere utdannet innen Web -og multimedia, har også flere år bak seg som leder og gründer og har jobbet tett på mennesker hele livet.

I tillegg til egen praksis, jobber hun i Oslo Kommune med psykisk helse.

" Som terapeut er jeg opptatt av å møte deg/dere og støtte i livet akkurat der du er. Jeg kan hjelpe med å tydeliggjøre og sortere. Det å bli bevisst på egne handlingsmønster og reaksjoner kan styrke din relasjon til deg selv og andre"

Kurs rettet mot familie og ungdom:

Motiverende Samtale med ungdom/Voksne for barn

Ungdom og psykisk helse/Voksne for barn
EFFT - Emosjons-fokusert familieterapeut/Institutt for Psykologisk Rådgivning 

Uansett hva livet byr på, kan det være godt å ha en utenforstående å snakke med. Ring gjerne for en uforpliktende samtale.

 

Kontakt Nina ved å trykke på linken under eller ringe 97727500

Sitter vi opptatt i samtale ringer vi tilbake så snart som mulig.

 

Terapauthuset Cecilie Dale

Cecilie Dale

 

Cecilie Dale er gestaltterapeut (Mngf) med praksis i Oslo. 

Fra sin tidligere erfaring som samtalepartner på Hospice i Oslo, har Cecilie også erfaring med alvorlig kreftsyke og deres pårørende. 

Foruten å være terapeut, er Cecilie tidligere utdannet innen kommunikasjon.

Hun har ledererfaring, og mange år med stort personalansvar.

 

"Jeg er opptatt av kommunikasjon og samspillet mellom mennesker, hvordan vi påvirker hverandre og utvikler oss i relasjoner.

Konflikthåndtering på arbeidsplassen og oppfølging av sykemeldte pga utbrenthet eller sykdom er noen av mine kompetanseområder, men først og fremst er jeg et medmenneske som vil støtte deg på veien til å bedre takle de utfordringene du møter i livet.


Trenger du hjelp til å bearbeide opplevelser, står du i en vanskelig familie/jobbsituasjon eller ønsker du egenutvikling- Uansett, du er velkommen til en uforpliktende samtale med meg."

Kontakt Cecilie på e-post ved å trykke på linken under, eller ring 92872890.

bottom of page