top of page

TerapeutHuset

 

Når er det på tide å oppsøke terapi? 

 

Til oss i TerapeutHuset kommer mennesker i alle livssituasjoner.

For mange er det kanskje en høy terskel å søke hjelp utenfra. Men vi vet at enten du står i en akutt livskrise eller har slitt over tid, kan det å kontakte en terapeut være veien gjennom vanskelighetene.

 

Når tilværelsen oppleves som tung og trist, stresset tar overhånd eller utfordringene vokser seg for store kan en profesjonell samtalepartner være til god hjelp. Hos oss kan du sortere tankene, følelsene eller hendelsene som gjør at livet går i stå

.

Terapi er derimot ikke kun begrenset til når livet er vanskelig. Mange bruker oss når de står ovenfor et veiskille, ønsker å trene mindfulness eller å vil bli bedre kjent med seg selv.

 

Vår erfaring er at samtaleterapi kan bidra til at du tydeligere ser deg selv og dine valgmuligheter.

Vi tror at du har ressursene du trenger for å mestre livet ditt – og ønsker å hjelpe deg å finne dem og foredle dem.

 

Velkommen. 

 

 

Cecilie Dale

Cecilie Dale

 

Cecilie Dale er gestaltterapeut (Mngf) med praksis i Oslo og på Eiksmarka legekontor, hvor hun har et godt samarbeid med legene. 

Fra sin tidligere erfaring som samtalepartner på Hospice i Oslo, har Cecilie også erfaring med alvorlig kreftsyke og deres pårørende. 

Foruten å være terapeut, er Cecilie tidligere utdannet innen kommunikasjon.

Hun har ledererfaring, og mange år med stort personalansvar.

 

"Jeg er opptatt av kommunikasjon og samspillet mellom mennesker, hvordan vi påvirker hverandre og utvikler oss i relasjoner.


 

Konflikthåndtering på arbeidsplassen og oppfølging av sykemeldte pga utbrenthet eller sykdom er noen av mine kompetanseområder, men først og fremst er jeg et medmenneske


 

som vil støtte deg på veien til å bedre takle de utfordringene du møter i livet.


 

Trenger du hjelp til å bearbeide opplevelser, står du i en vanskelig familie/jobbsituasjon eller ønsker du egenutvikling- Uansett, du er velkommen til en uforpliktende samtale med


 

meg."

Kontakt Cecilie på e-post ved å trykke på linken under, eller ring 92872890.

Nina Taasen

Nina Taasen

 

 

Som terapeut har jeg en grunnleggende tro på at alle mennesker har egne ressurser til å mestre livet. Og det viktige i mitt arbeid er å hente det frem. 

 

Nina Taasen er gestaltterapeut (Mngf) og har praksis i Oslo. Er i tidligere utdannet innen Web -og multimedia, har også flere år bak seg som gründer og leder. Under gestaltstudiene jobbet hun i Oslo Kommune med psykisk helse.

 

I alle roller kommunikasjon vært en av de viktigeste verktøy, samtalen og samvær er veien til å finne den enkeltes ressurser. 

 

Jeg har også erfaring fra arbeid med ufrivillig barnløshet og er opptatt av å støtte paret og individene i denne prosessen. 

 

Uansett hva livet byr på, kan det være godt å ha en utenforstående å snakke med. Velkommen til uforpliktende samtale.

 

Kontakt Nina ved å trykke på linken under eller ring 97727500.

 

 

 

 

bottom of page