top of page

Gruppekurs for jenter 14 – 16 år.

Denne høsten er en del av vårt fokus på grupper, spesielt ungdomsgrupper og unge voksne. Den første gruppen vi har fokus på er jenter 14 -16 år. Det vil bli satt opp flere grupper i løpet av høsten.

Gruppekurs for jenter 14 – 16 år.

Vi har lyst til å invitere deg som er jente mellom 14 og 16 år til å bli med i en jentegruppe.

Vi møtes 4 ganger i høst og snakker sammen. I gruppen har vi fokus på mestring, glede og trivsel; hva du blir glad av, hva du er god på og hva du trives med i livet ditt.

Vi vil også se på de forskjellige settingene i livet ditt som; familie, skole, fritid, sosiale medier og ikke minst venner. Vi dekker også andre temaer og tar tak i det som kommer.

Her har du sjansen til å delta i et kreativt frirom hvor du kan sette ord på følelser, tanker og drømmene dine. Å snakke om hvordan det er å være deg er nyttig. Ved endte gruppe er du kanskje blitt enda bedre kjent med deg selv.

Cecilie og Nina i TerapeutHuset har god erfaring med grupper, og opplever at gestaltmetode og ungdom er en fin kombinasjon.

Tilbakemeldinger fra tidligere deltagere:

  • Kjempegøy og nyttig!

  • Jeg har blitt tryggere og kjenner bedre mine egne grenser!

  • Jeg følte at jeg ble sett og møtt som meg i gruppen – jeg er ok!

Tema:

Dag 1: Introduksjon.

Denne ettermiddagen ønsker vi å bli bedre kjent med hverandre. Vi snakker om hvordan vi kommuniserer; hvordan vi snakker sammen, kroppsspråk og ikke minst hvordan vi påvirker og blir påvirket av sosiale medier som Facebook og Instagram.

Dag 2: Vennskap

Hva betyr vennskap og det å være en god venn for deg? Vi snakker om hva som gjør en venn til en god venn og hva som er viktig for deg når du er sammen med vennene dine.

Eller hvordan det kan være å ikke få venner eller føle seg alene.

Dag 3: Selvtillit vs selvfølelse

Vi snakker om forskjellene på selvfølelse - hvem er jeg? Hvordan har jeg det på innsiden? Og selvtillit - prestasjon, i hvilke situasjoner har du tro på deg selv?

Dag 4: Avslutning

Denne dagen bruker vi på å oppsummere det vi har snakket om. Hva tar du med deg videre? Kanskje har du fått noen nye tanker og ideer om deg selv?

Vi avslutter gruppen med å feire oss sammen – vi overrasker dere!

Er du jente mellom 14 og 16 år, da ønsker vi DEG velkommen!

Hvis du har spørsmål vedrørende gruppe, ungdom eller generelt om gestaltterapi ta kontakt på mob: 97727500 eller send en e-post til info@terapeuthuset.no

Utvalgt innlegg

Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page